New A+W corporate headquarters with campus atmosphere

Glass and glazing software firm A+W has a new work environment with spacious possibilities for creative development and research, project work, customer service, training and customer meetings.

Glass and glazing software firm A+W has created a modern, friendly office center in Pohlheim / Mittelhessen, Germany, right in the middle of the park-like landscape of the previous Voko* premises, which was designed especially for the needs of the people who work here. An environment for challenging mental work: This idea shaped the concept and the amazingly friendly arrangement of the innovative office land-scape.

The new buildings offer space for more than 150 employees. A+W software experts are excited about their new work environment with its spacious possibilities for creative development and research, project work, customer service, training and customer meetings. The translucent design with views through the spacious office units into the beautifully laid out park promotes communication between employees and creates a harmonious and comfortable work climate.